Betaalmethodes

MisterCash en iDeal

Bij Funky Pets kunt u betalen met de meest populaire betaalmiddelen, zowel in België als in Europa, In België bieden we onder andere Bancontact / Mr Cash aan, terwijl onze Nederlandse klanten kunnen kiezen voor iDeal.

 

Overschrijving
U kunt ook uw bestelling plaatsen en daarna het verschuldigde bedrag per bank overschrijven. U kunt hiervoor gebruik maken van de optie Overschrijving via de reguliere betaal-pagina. De verzending van uw bestelling zetten wij direct in gang zodra uw betaling bij ons is ontvangen. U heeft hierdoor te maken met een langere levertijd van enkele dagen.

 

Op rekening
Het is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk om op rekening uw bestellingen te betalen nadat deze door u ontvangen zijn.
Er dient een praktische noodzaak te zijn (overheid/instellingen) of u bent een regelmatige klant met een bestellingsverleden van minimaal 10 orders met een minimum van 500 euro per order. Aan deze betalingsvorm zijn administratiekosten verbonden.

 

Veilig
Voor alle betaling werkt www.funkypets.be samen met Cardgate/Curopayments , dit bedrijf wordt gecontroleerd door de Nederlandse Toezicht houder op het betalings verkeer, de Nederlandse Bank meer info op deze link.

 

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de betaalmogelijkheden via onze servicedesk via e-mail info@funkypets.be Of contacteer ons via telefoon op 0032486283874